Boost je wellbeing zonder meditaties. Mijn mindfulness is hét medicijn tegen onrust. Verminder je stress en vind meer rust en balans met mijn makkelijke mindfulness. Duizenden mensen gingen je voor en hebben nu een leuker, kleurrijker leven zonder stress. Doe mee en geef je leven een positieve boost!

Je innerlijke weersvoorspelling gaat van stormachtig naar zonnig als je een cursus van mij hebt gedaan. Je leert de power van mindfulness toepassen om je leven relaxter en leuker te maken en meer kleur te geven. Drukke gedachten worden kalmer. Onrustige innnerlijke momenten worden gesust. Je word bewust en ontspannen. Elke dag krijgt een natuurlijk ritme waarin je met gemak beweegt. Probleemloos en blij.

Dankzij mijn mindfulness aanpak veranderde Jan in een zelfverzekerde ondernemer. Door mijn mindfulness cursus had Mieke minder stress en meer plezier met haar gezin. Met mijn mindfulness coaching ontpopte Joyce zich in een ware marketing guru. De lijst met positieve voorbeelden is eindeloos. Doe je mee?

Ik ben Marisa, stress-expert, mindfulness pionier en best-seller auteur. Ik help mensen zoals jij om met stress om te gaan, positiever in het leven te staan, en gewoonweg iedere dag meer happy te zijn. Ben jij er ook aan toe om makkelijke mindfulness te leren en meer plezier in je leven te hebben? Laten we dan beginnen!

Hieronder vind je mijn drie meest succesvolle cursussen die bewezen effectief zijn en echte resultaten opleveren. Je kunt ook 1-op-1 coaching sessies met mij doen. Maar het beste – als je hier nieuw bent – is om mijn gratis e-boek te downloaden. Daarin leer je meteen de belangrijkste aspecten over mindfulness en ontvang je een kortingsbon op al mijn e-cursussen.

Gratis mindfulness e-boek

Ontdek hoe je met mijn mindfulness-aanpak je stress afleert… zonder tijdrovende meditaties.

Ontvang het gratis e-boek →

Karma Kickstart

Als je stress beu bent en meer kleur en plezier in je leven wilt hebben, lees dan hoe dat makkelijk te doen is. De beste cursus om mindfulness te leren en om je mindfulness op te frissen.

Minder stress & meer happiness →

Happy Harmony

Ervaar betere relaties met vrienden, familie, collega's en je partner. Leer de power van mindfulness te gebruiken voor een sprankelende, relaxte omgang met anderen.

Bouw betere relaties →

Mindfulness ABC

Met het Mindfulness ABC blijf je in de flow van mindfulness en verrijk je je leven met al het goede dat mindfulness biedt. Lekker ontspannen met mindfulness zonder 'moeten'.

Supermakkelijke mindfulness →

Personal coaching via email

Echte stappen maken naar een kleurijker, relaxter leven doe je met mijn persoonlijke begeleiding. Samen gaan we aan jouw unieke situatie werken met mindfulness maatwerk.

Creëer je beste leven →