Betere Relaties Met Happy Harmony Mindfulness Cursus


Gun jezelf Happy Harmony, de unieke mindfulness cursus die al je relaties verbetert.

Binnen enkele weken een sterkere relatie en emotionele rust… zonder tijd te verliezen aan zweverig gedoe.

 • De enige mindfulness-cursus waarmee je relatie-stress voorgoed oplost
 • Compacte, eenvoudige oefeningen die meteen resultaat geven
 • Agenda-vriendelijk: je oefent met dagelijkse situaties in jouw leven
 • Duurzame effecten omdat je diepe veranderingen doorvoert

Word jij ook zo moe van elke dag ruzie en strijd?

Sommige relaties lijken maar niet te willen werken, wat je ook probeert. Of het nu gaat om vervelende discussies met je veeleisende partner, knallende ruzies met je dwarse kind of dagelijkse irritaties vanwege die lastige collega… relatie-stress geeft je elke dag opnieuw een negatief gevoel en put je emotioneel uit.

Het is net alsof je verstrikt bent geraakt in een web van inefficiënte reacties en je kunt niet meer zien hoe je dat moet veranderen.

Hoe zou je leven eruit zien als je al die ruzies los kon laten, zodat jij en die ander weer normaal met elkaar om kunnen gaan? Zonder verwijten en drama’s? Zonder elkaar telkens weer pijn te doen? Zonder dat verdrietige gevoel dat je niet weet hoelang je dit nog volhoudt?

SCHETS

Wat je met mijn digitale Happy Harmony cursus leert:

 • Hoe je met nieuwe inzichten emotioneel in balans blijft
 • De juiste methode om moeizame relaties aan te pakken
 • Duurzame oplossingen om zelfvertrouwen aan te kweken
 • Effectieve werkwijzen om nieuwe relaties op te bouwen en bestaande relaties te verdiepen

Met Happy Harmony, gebaseerd op mijn praktische mindfulness-aanpak, beloof* ik je dat dat uitputtende contact wat je al zolang spanning geeft, snel zal veranderen in een gezonde band die versterkt wordt door wederzijdse aandacht en respect.

*Ik kan ’t je echt beloven want mijn no-nonsense aanpak heeft reeds het leven van duizenden mensen in binnen- en buitenland ingrijpend veranderd.

Stop vandaag nog met zorgen maken en wakker liggen vanwege de moeizame omgang met een dierbare

Een relatie die niet functioneert heeft een enorme impact op je welzijn. Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer je spanning ervaart in het contact met iemand die een belangrijke rol in je leven speelt, je extra veel risico loopt om fysieke en emotionele aandoeningen te ontwikkelen.

Zo kun je last krijgen van:

 • verzwakt immuunsysteem
 • migraine
 • hartritme-stoornissen
 • hoge bloeddruk

Emotioneel gezien is een stressvolle relatie ook een ware aanslag op je gezondheid, omdat het allerlei negatieve gevoelens losmaakt:

 • onzekerheid
 • negatief zelfbeeld
 • schuldgevoelens
 • woede-aanvallen
 • angststoornissen
 • verdriet

Als je verstrikt bent geraakt in een relatie waarin je niet jezelf kunt zijn en die je uitput in plaats van oplaadt, kun je je enorm eenzaam en wanhopig voelen – met alle fysieke en emotionele gevolgen van dien.

Met Happy Harmony pak je relatie-stress bij de wortel aan.

De oefeningen van mijn digitale cursus Happy Harmony helpen je om aan een moeizame relatie te werken juist wanneer je je getriggered voelt en je in het zoveelste conflict dreigt te raken… dus precies op het moment dat je nuchter moet blijven nadenken in plaats van blind toe te happen!

Geef je nu op!

Koop Nu Mindfulness Cursus Happy Harmony

Hoe je je relatie zelf kunt verbeteren en verrijken — zonder die ander mee te hoeven slepen

Je relaties bestaan altijd uit twee mensen:
jij & je liefdespartner, jij & je kind, jij & je ouders, jij & je zus/broer, jij & je vriendin,  jij & je collega, jij & je sportmaatje, jij & je klant.

Natuurlijk is het dan logisch om je dit af te vragen:

Hoe kan ik in m’n eentje aan een betere onderling band werken?
Moeten die ander en ik er niet allebei voor gaan, wil het resultaat hebben?

Mijn mindfulness-antwoord is: Nee, gelukkig niet 😀 Ik zal je uitleggen hoe dat kan.

Het zou ideaal zijn als jullie beiden aan het verbeteren van jullie relatie zouden willen werken. Maar laten we even reëel zijn: het komt nooit (echt nooit) voor dat beide partijen evenveel moeite hebben met de relatie en met evenveel enthousiasme aan het verbeteren of verdiepen van de relatie willen werken.

Je zult zelf ook de ervaring hebben dat jij denkt dat jullie een betere band zouden kunnen hebben… terwijl die ander het allemaal wel prima vindt en zich van geen kwaad bewust is. Je zult die ander dan eerst moeten overtuigen dat er iets mis is tussen jullie, waarna je diegene ook nog eens door een veranderproces moet slepen…

Je wordt al moe als je erover nadenkt. Niet voor niets geef je je verander-plannen al op nog voordat je aan je eerste voorzichtige ‘ik-moet-eens-met-je-praten’-gesprek begonnen bent.

De werkelijkheid: je kunt die ander niet veranderen (en dat heb je allang gemerkt)

Een ander, nog veel belangrijker, aspect speelt ook mee: diep in je hart weet je dat je die ander helemaal niet kunt veranderen. Natuurlijk: na een ruzie letten ze weer even op dat ze niet over je gevoelens heenwalsen… maar na verloop van tijd vervaagt de herinnering aan de laatste ruzie en stampen ze doodleuk weer over je grenzen heen.

Het heeft dus totaal geen zin om je band te willen versterken door te proberen die ander te veranderen.

Je kunt echter wel jezelf veranderen

De oorzaak van al je menselijke frustraties, ergernissen, discussies en conflicten ligt in ons ego dat altijd z’n zin wil hebben en ons altijd wil domineren.

Door de praatjes en standaard reacties van het ego verzeilen we keer op keer in dezelfde discussies en conflicten met degene met wie we ons juist verbonden willen voelen. We weten heus wel dat we er op die manier nooit uit gaan komen… en toch lopen we elke keer weer datzelfde pad af.

Dat doet ons menselijke ego, omdat het ego nooit iets nieuws wil proberen. Ons ego wil vasthouden aan bekende rituelen en reacties, omdat dat zijn wereldje herkenbaar en veilig houdt. Dat dit behoorlijk schadelijk is voor ons als eigenaar van het ego, en voor die ander in onze relaties… dat kan het ego niet schelen – het is niet voor niets een egoïst, snap je? 😅

Met mindfulness pakt je de schadelijke reacties van je eigen ego aan

En daarmee neem je minstens 75% van de oorzaak van je frustraties en ruzies weg. Stel je eens voor wat het voor je relatie doet als…

 • jij niet langer automatisch in standaard ego-reacties stapt
 • als je niet langer uit je dak gaat
 • als je niet langer drama creëert

Stel je eens voor dat je in je relatie voortaan:

 • rustig zou kunnen luisteren in plaats van alleen maar je eigen verhaal kwijt te willen
 • niet meer zo snel zou oordelen
 • die ander met nieuwe ogen zou kunnen zien
 • geduld zou kunnen opbrengen
 • geen irreële verwachtingen meer zou hebben
 • die ander zou kunnen accepteren voor wie hij/zij is

Denk je eens in wat dat allemaal voor effect zou hebben op je relatie die nu zo moeizaam verloopt en je zoveel stress en verdriet kost?

Zie je dat je met mindfulness enorm veel kunt aanpassen… gewoon in jezelf?

Met Happy Harmony…

 • … werk je aan die issues die je nu het meest dwars zitten. Elke gemoedstoestand die een negatieve impact op je heeft – van de kleinste irritatie tot aan serieus depressieve gedachten over uit elkaar gaan – ga je met Happy Harmony observeren, analyseren en ontmantelen.

Met Happy Harmony…

 • … ben je niet afhankelijk van je partner, je kind, je baas of je vriend om aan een diepere band te werken. Je hoeft die ander (die je vaak zo frustreert of verdrietig maakt) niet te overtuigen – en zo wellicht nog heftiger conflicten te riskeren – want je gaat zelf aan de slag met de inefficiënte reacties van je ego. Zo kun je vandaag nog aan het verbeteren van jullie onderlinge relatie beginnen.

Met Happy Harmony…

 • … leer je alles over het toepassen van specifieke mindfulness-principes die over liefde en waardering in relaties gaan en onvoorstelbaar goede resultaten bieden: ook voor jou! Mindfulness is namelijk een 2500 jaar oude filosofie die gegroeid is door eeuwenlange, rag-scherpe observatie van ons diep-menselijke gedrag… iets waar onze moderne psychologie (die pas 100 jaar bestaat en zich nog in het peuter-stadium verkeert) niet aan kan tippen.

Met Happy Harmony…

 • … werk je aan diep ingesleten ego-gedrag dat alles in je leven beïnvloedt en ondermijnt: je gezondheid, je carrière, je financiën en al je relaties. Als je je ego leert kennen en begrijpt hoe je met dit unieke maar vaak destructieve fenomeen moet omgaan, dan verandert alles met je mee: je gedachten, je emoties en je gedrag. Met mindfulness leer je niet slechts wat oppervlakkige beleefdheden aan om discussie of ruzie te voorkomen… maar ontmantel je de werkelijke oorzaak van ontevredenheid, jaloezie, irritatie en ongeduld, waardoor je vanzelf lekkerder in je vel zit en je meer ontspannen in je relatie staat.

Kortom: werken aan jezelf en meer mindful worden zorgt vanzelf voor meer innerlijke tevredenheid. En dat uit zich weer in evenwichtiger gedrag. Je zult merken dat de mensen om wie je zoveel geeft, daar bijzonder goed op gaan reageren.

Doe je ook mee?

Koop Nu Mindfulness Cursus Happy Harmony

Je dringt niemand iets op, jezelf niet en die ander ook niet. Je werkt met behulp van de oefeningen van Happy Harmony aan diep-innerlijke veranderingen, waardoor eerst je gedachten, en daarna je gedrag zullen veranderen. En dat gedrag, wat vriendelijk, begripvol, accepterend en geduldig wordt… zal een enorm positieve impact op die relaties hebben waar je nu zoveel stress van ondervindt.

Als je eenmaal met mindfulness aan de slag gaat, dan gaat het hele leven – en alle mensen die er een plek in hebben – vanzelf met je meewerken. Met Happy Harmony wordt mindfulness leren toepassen beslist geen zwaar proces van afzien en doorbijten. Integendeel, je gaat al snel een stuk milder naar jezelf kijken en een betere band met jezelf opbouwen.

Langdurig effect

Mindfulness leert je zelf na te denken en op je eigen intuïtie te vertrouwen, in plaats van je op een professional te verlaten waardoor velen van ons soms jarenlang passief in therapie blijven hangen (kassa voor de therapeut). Met Happy Harmony leer je mindfulness zelfstandig in te zetten wanneer het nodig is, en je eigen inefficiënte patronen en reacties te onderzoeken om deze uiteindelijk geheel af te schaffen. Na de email-oefeningen + verdiepingsoefeningen van Happy Harmony kun je zelfstandig verder en heb je geen verdere begeleiding meer nodig, waardoor je bakken met therapie-geld uitspaart (kassa voor jou).

Wat anderen zeggen over de mindfulness cursus

Hoi Marisa, door je cursus heb ik de afgelopen weken een paar heel openhartige gesprekken met mijn partner gehad. Ik zie nu dat ik altijd erg met mezelf bezig was en weinig oog voor zijn gevoelens had. Jouw lessen en verdiepings-oefeningen hebben me ten goede veranderd waardoor ik me beter voel en ook veel positiever in m’n relatie sta.

— Janine van der Meer, Haarlem
5 sterren review

Door Happy Harmony is de band met mijn echtgenote nu stukken hechter dan voorheen. Ik merk dat ik echt naar haar luister, waardoor we al maanden geen ruzie meer hebben gehad.

— Geert De Geus, Utrecht
4 sterren review

Hoi Marisa, je e-cursus heeft me flink aan het denken gezet over mijn relatie. Ik besef nu dat ik erg ongeduldig was tegenover mijn vriend, dat ik geen echte aandacht voor hem had en dat ik me vaak terugtrok in mezelf. Door je cursus kan ik mezelf meer openstellen en accepteer ik hem meer zoals hij is. We voelen elkaar nu gewoon veel beter aan en houden meer rekening met elkaars gevoelens.

— Isabel Smit, Rotterdam
5 sterren review

Marisa, ik heb veel baat gehad bij je e-cursus omdat de oefeningen echt een positief verschil hebben gemaakt in de relatie met mijn zoon. Ik heb nu een veel betere band met hem en ben blij dat ik voor Happy Harmony gekozen heb!

— Hetty Meijer, Heerlen
5 sterren review

Met mijn aanpak kun je zelf werken aan een ontspannen omgang en betekenisvolle momenten zonder dat je daarvoor afhankelijk bent van je partner, ouder, kind, vriend of collega. Door het regelmatig oefenen zul je al snel merken dat je je ego kunt terugfluiten nog voordat er een conflict kan ontstaan. Zo kan je relatie eindelijk tot rust komen, normaliseren en helen, en ja… zelfs groeien en bloeien.

Wat biedt mijn Happy Harmony e-cursus?

Happy Harmony kost je totaal geen extra tijd. Je oefent met situaties uit je dagelijkse leven, dus je hoeft nooit tijd in te plannen voor deze e-cursus.

 • 10 overzichtelijke oefeningen + 10 verdiepingsoefeningen
 • 10 artikelen om het inzicht van elke oefening beter te begrijpen
 • oefenen met specifieke situaties uit jouw dagelijkse leven
 • de voordelen van eeuwenoude mindfulness-principes zonder tijdrovende meditaties
 • duurzame resultaten dankzij innerlijke veranderingen
 • oefenen wanneer je relatie het ‘t meest nodig heeft
 • een no-nonsense methode die duurzame resultaten geeft
 • je relatie gezond maken op een verantwoordelijke manier (je doet immers niets tegen je zin)

Wat houdt mijn digitale Happy Harmony Cursus precies in?

Happy Harmony biedt een uitgebalanceerd geheel aan effectieve mindfulness-lessen en verdiepingsoefeningen die perfect op elkaar aansluiten.

Hoe ziet een email les eruit?

Wat kun je verwachten?

 • Je oefent met situaties in jouw leven nu
 • Afhankelijk van de relatie waaraan je wilt werken, oefen je thuis, op je werk, op de sportclub of tijdens familiebijeenkomsten
 • Je oefent zo vaak je maar wilt
 • Een resultaat-gerichte aanpak zonder de zweverige kant van mindfulness
 • Je ontvangt elke de drie dagen een email: eerst met je super-overzichtelijke les 1; na drie dagen ontvang je de verdiepingsoefening van les 1 in je inbox. Na weer drie dagen ontvang je les 2; drie dagen daarna ontvang je de verdiepingsoefening van les 2, etc.
 • Elke oefening is direct toe te passen op je relatie: je kunt meteen aan de slag
 • Stress-vrij: in plaats van een lawine aan oefeningen krijg je je lessen in een rustig tempo toegestuurd zodat je ruim de tijd hebt om deze aan te leren en toe te passen in jouw leven
 • Elke les biedt een uitgebreid 'lees meer' artikel zodat je het inzicht dat je gaat oefenen nog beter begrijpt
 • Elke les wisselt zich af met een verdiepingsoefening zodat je je beoefening kunt uitbreiden

Na voltooing van de e-cursus zul je merken dat…

…je een betere band met jezelf hebt
…je beter voor jezelf opkomt
…je geduldiger bent
…je anderen een stuk minder snel veroordeelt
…je geen irreële eisen meer stelt waarmee je voorheen je relatie saboteerde
…je die ander de ruimte geeft om te zijn wie hij/zij is
…je veel beter luistert, in plaats van altijd maar zelf je emoties kwijt te moeten
…je kunt geven en delen vanuit een oprecht hart, niet om anderen te pleasen of om complimenten te krijgen
…je lekkerder in je vel zit (en leuker gezelschap bent)
…je daardoor vanzelf je relaties verbetert en inspirerende mensen aantrekt
…je je niet langer focust op de korte termijn, maar bereid bent om serieus in jezelf en je relaties te investeren

Met Happy Harmony leer je hoe je op je eigen unieke – en dus duurzame – manier ruimte voor anderen creëert in je drukbezette leven, waardoor deze nieuwe, relatie-verrijkende houding een vanzelfsprekend deel van je persoonlijkheid wordt.

Voor wie is Happy Harmony geschikt?

 • Je verlangt naar een dieper contact met je partner maar je hebt geen zin in relatietherapie.
 • Je wilt meer grip op negatieve gedachten en overspannen gevoelens omtrent je werkrelatie maar je weet niet hoe je dat op een verantwoorde manier kunt doen.
 • Je wilt werken aan een meer ontspannen houding ten opzichte van je kind maar je hebt geen zin in zweverig zen-gedoe.

Meld je aan voor Happy Harmony als je wilt leren hoe je op een mindful manier met jezelf en anderen kunt omgaan, maar geen geduld hebt voor flower-power-praat. Met Happy Harmony investeer je op een nuchtere manier in jezelf èn werk je aan betekenisvolle relaties met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Dit is je oefen-schema

Je krijgt elke 3 dagen een e-mail toegestuurd.

Dag 1: je ontvangt je nieuwe les
Je hebt dag 2, 3 en 4 om te oefenen
Dag 5: je ontvangt de verdieping op de les
Je hebt dag 6, 7 en 8 om te oefenen
Dag 9: je ontvangt je nieuwe les
Je hebt dag 10, 11 en 12 om te oefenen
Dag 13: je ontvangt de verdieping op de les
Etc.

Elke oefening altijd beschikbaar op je digitale apparaten

Dat de oefeningen in je mailbox bezorgd worden, betekent dat je ze ook in je laptop, tablet en smart-phone kunt openen. Zo heb je je oefeningen altijd bij je en zul je merken dat je vaker oefent. Zo kun je al snel rekenen op sprankelende, evenwichtige relaties waarin je je helemaal thuis voelt.

Maar wanneer is de beste tijd om 60 dagen lang relatie-mindfulness te oefenen?

Ik krijg regelmatig mailtjes van klanten die me dit vragen.

 • Ik kan nu niet aan de e-cursus beginnen want over 3 weken ga ik op vakantie
 • Ik kan nu niet aan de e-cursus beginnen want ik heb het nu druk op m’n werk
 • Ik kan nu niet aan de e-cursus beginnen want ik zit er nu even helemaal doorheen
 • Ik kan nu niet aan de e-cursus beginnen want mijn relatie gaat nu echt heel slecht

Mijn antwoord is altijd hetzelfde: mindfulness toepassen (op de manier waarop ik het aanbied) hoeft niet ingepland te worden en is niet afhankelijk van vakanties en drukke of stressvolle periodes.

Je kiest voor deze e-cursus omdat je een essentieel onderdeel van je leven wilt aanpakken waar je je al heel lang ongelukkig onder voelt. Waarom dan nog uitstellen en misschien nog meer schade aanbrengen aan die reeds kwetsbare relatie?


Mindfulness is een keuze voor het leven. Het is altijd bij je, ook tijdens vakanties en drukke of stressvolle perioden. Mindfulness is een state-of-mind, een keuze om diepe veranderingen in jezelf teweeg te brengen.

Mindfulness hoort bij je leven van alledag, of je nu thuis, op vakantie of op training bent. Mindfulness hoort er altijd bij wanneer je een meer evenwichtig en vervullende leven wilt leiden.

Mindful-zijn ben je altijd en overal. Het is geen hobby die je uitvoert wanneer je er eens lekker de tijd voor hebt. Mindfulness werkt juist het beste in de hektiek van alledag… en in de relaties van jouw leven nu.

Vandaar dat de oefeningen van Happy Harmony altijd uit te voeren zijn, zonder dat je deze hoeft in te plannen. Je kunt de principes van Happy Harmony toepassen waar en met wie je ook bent, ook tijdens je (werk)vakantie. Je oefent de mindfulness-principes die je die week toegestuurd krijgt dan gewoon met de mensen die je op dat moment om je heen hebt, bijvoorbeeld de mensen die je op vakantie of tijdens je werk-congres tegenkomt.

Aanmelden

Vind je het ook tijd om een betere band met jezelf en de mensen om je heen op te bouwen? Meld je dan snel aan voor Happy Harmony en ga vandaag nog aan de slag voor warme relaties zonder frustraties!

Bestel nu!

Koop Nu Mindfulness Cursus Happy Harmony