Ik help je om stress-issues die het meeste impact hebben op je leven aan te pakken door mindfulness te leren toepassen op die momenten waarop je het ‘t hardst nodig hebt. Ik ben je mentor en je gids. En zo sta ik je bij met elke stap die je zet op je persoonlijke reis naar meer focus, meer overzicht, innerlijke rust en emotionele bevrijding.

Al na één sessie zul je merken dat je minder snel afgeleid bent, minder impulsief zult reageren, meer focus en concentratie hebt ontwikkeld en stressvolle situaties met een helder hoofd zult kunnen beantwoorden.

Mijn coaching start met het in kaart brengen van je knelpunten door middel van een e-mail conversatie met mij.

Je mailt mij waar je mee zit en wat je aan jezelf of je situatie zou willen veranderen. Ik reageer op jouw mail met de vragen die ik heb.

Zo brengen we samen je valkuilen in beeld en welk probleem verreweg de grootste impact op je leven heeft.

Daarna gaan we dat specifieke probleem aanpakken met behulp van mindfulness. Je gaat onder mijn persoonlijke, digitale begeleiding mindfulness, stap voor stap, leren toepassen in je gewone, drukke, dagelijkse leven en met alles wat daarbij hoort.

Voor wie?

✔ Je hebt last van stress-issues in je dagelijkse leven en je wilt leren hoe je deze de baas kunt worden

✔ Je wilt energievretende relaties aanpakken

✔ Je wilt meer tijd overhouden in plaats van ‘geleefd’ te worden

✔ Je hebt mindfulness al eerder geprobeerd maar je hebt moeite om het echt op je probleem toe te passen en mindfulness in je leven te verankeren

✔ Je vindt het waard om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren en daarmee duurzame resultaten te bereiken

Wanneer?

Je zit middenin een drukke periode of je worstelt met een stressvolle situatie in je leven. Diep van binnen weet je: het is nu belangrijker dan ooit dat ik leer mindful te zijn om dit voor eens en altijd aan te pakken. Maar natuurlijk komt het nu juist niet uit. Je hebt het al zo druk en er wordt al zoveel van je verwacht.

Toch is dit precies het uitgelezen moment om één of een paar coaching sessies met mij te doen. Met mijn aanpak hoef je geen extra tijd in te plannen. Je oefent met het urgente probleem waar je toch al regelmatig mee geconfronteerd wordt en in situaties die zich toch al, vaker dan je lief is, voordoen.

Het aanleren van mindfulness heeft pas echt zin wanneer je het meest last heb van je meest urgente stress-probleem. Dan bewijst mindfulness haar waarde, want met mindfulness leer je hoe je stress-verhogend reacties onder controle krijgt en zo stress-pieken voorkomt.

Leren ontspannen wanneer je al heerlijk ontspannen bent… gaat je niets opleveren. Dat is als op dieet gaan wanneer je net die overtollige kilo’s kwijt bent 😄

Er is geen beter moment om mindfulness slim in te leren zetten dan… middenin de hectiek van je dagelijkse, veeleisende bestaan. Dan kun je de grootste stappen maken en het meest waardevolle resultaat bereiken.

Losse sessies zonder gedoe

Zoals je weet, houd ik mindfulness graag eenvoudig, zonder zweverig zen-gedoe of psycho-blabla.

Mijn coaching is dan ook simpel en laagdrempelig.

Je kunt gewoon een losse sessie voor 89 euro kopen en kijken wat het met je doet. Wil je meer, dan boek je gewoon een nieuwe sessie.

Hoe gaat de persoonlijke coaching via e-mail in z’n werk?

1. Je koopt een losse sessie.

2. Dan krijg je van mij een e-mail met specifieke vragen.

3. Je mailt mij je antwoorden zodat ik goed inzicht in je issue heb.

4. Een dag later ontvang je in je inbox mijn inzicht, advies en een praktische     oefening die je probleem bij de wortel aanpakt.

Wat levert persoonlijke coaching via e-mail je op?

Gedegen advies waar je mee uit de voeten kunt
Ik garandeer je dat je een gedegen advies op maat krijgt, speciaal voor jouw issue uitgeschreven, en dat je ermee aan de slag kunt om je probleem daadwerkelijk op te lossen. Dus geen zweverig gedoe en vage opmerkingen, maar helder inzicht zodat je je probleem in een nieuw licht ziet + praktisch advies wat je meteen dezelfde dag in kunt zetten.

Schrijven geeft je inzicht in je eigen denken
Het opschrijven van je issue via e-mail helpt om je gedachten te structureren, waardoor je – nog voordat we met de sessie begonnen zijn – al meer inzicht in je denken hebt. Schrijven zorgt ervoor dat je zelf meer betrokken bent en dat je afstand creëert van je issue, waardoor je er al nuchterder naar kunt kijken.

Geen symptoombestrijding maar gericht op de oorzaak
Mijn aanpak is down-to-earth en praktisch. We gaan dus niet in je jeugd graven of er allerlei andere omstandigheden bijhalen. Ik richt me uitsluitend op de issue waar je mee zit en je beperkt om je tevreden en gelukkig te voelen. Ik doe niet aan symptoombestrijding zoals al die ‘gratis’ therapieën die je van de huisarts of de GGZ kunt krijgen. Uit eigen ervaring en door de talloze emails die ik van klanten krijg, weet ik dat dat helemaal niet werkt. Ik zelf was meer dan een jaar intensief in therapie maar daarna viel ik gewoon weer terug in mijn negatieve gedrag. Pas toen drong het tot me door dat ik een duurzame oplossing moest vinden en kwam mindfulness op m’n pad. Weg depressies, weg terugval. Ik ben nu al meer dan 15 jaar ‘clean’ en zo happy als een puppy 🙂 Zelf pak ik coaching dan ook anders en veel effectiever aan, door snel tot de kern van je probleem te komen en je heel praktisch toepasbaar advies (in de vorm van oefeningen) te geven.

Geen ellenlang traject
Het is natuurlijk fijn dat je verzekeraar je therapie vergoedt wanneer je niet lekker in je vel zit. Je kunt maandenlang tegen een professional aankletsen want geen enkele therapeut heeft haast om je er snel bovenop te helpen. Integendeel: hoe dieper ze graven, hoe langer je blijft komen, en hoe beter het voor hun portemonnee is. Dit soort eindeloos lange trajecten kosten jou niet alleen tijd, maar ook pijn en tranen. Op zich is dat niet erg als het je uiteindelijk zou genezen. Maar helaas is dat niet zo. 90% van de mensen die therapie heeft gehad, valt binnen een jaar weer terug in schadelijke patronen en inefficiënt gedrag. Ik wil je zo snel mogelijk weer op de been hebben zodat je zelfstandig verder kunt. Dit dwingt ons beiden om echt ons best te doen en voor een goed resultaat te gaan. Mindfulness heeft mijn leven totaal veranderd. Ik weet dat het ook jouw leven kan veranderen, en dat is dan ook mijn doel met mijn persoonlijke coaching via -e-mail.

Coaching thuis en in je eigen tijd
Ik weet nog goed wat een gedoe het was om elke sessie op tijd bij mijn psychotherapeute te zijn. Ik moest eerst van Amsterdam West waar ik werkte naar Amsterdam Oost waar zij haar praktijk had. Eenmaal in haar straat moest ik op zoek naar een parkeerplaats, wat me soms een kwartier extra kostte. Alles bij elkaar moest ik voor een sessie van één uur zo’n tweeënhalf uur tijd vrijmaken. Je kunt je wel voorstellen hoe gestrest ik daar elke keer kwam binnenstomen. Met mijn persoonlijke coaching hoef je niet de deur uit, want je communiceert met mij vanuit de veilige beslotenheid van je eigen huis. Je hoeft dus niets in te plannen of tijd vrij te maken wanneer het je eigenlijk niet uitkomt. Je hoeft ook nooit een sessie af te zeggen en opnieuw in te plannen. Onze samenwerking is een volkomen stress-vrij proces, wat jouw voortgang enorm bevordert.

Je hoeft het niemand te vertellen
Omdat afspraken met coaches en therapeuten vaak overdag zijn, kun je er niet onderuit om je manager en collega’s te vertellen dat je in een traject zit. Persoonlijk vond ik dat heel vervelend, zeker omdat ik in het begin van mijn traject twee keer per week een sessie had. Mijn collega had er alle begrip voor, maar al na een maand begon dit ‘oh, ik moet weer rennen, tja, therapie’ behoorlijk te irriteren, waardoor ik me schuldig voelde omdat ik hem weer met het overgebleven werk liet zitten. Dus ging ik ’s avonds overwerken om mijn ‘spijbelen’ te compenseren, waardoor ik in mijn gestreste leventje helemaal niets veranderde en mijn dure therapie eigenlijk waardeloos was. Met coaching via e-mail hoef je niemand uit te leggen wat er gaande is in je leven. Je kunt je privé-zaken dus echt privé houden, zonder je schuldig te voelen dat je je morrende collega’s het werk laat opknappen. Dit scheelt weer stress en zorgt ervoor dat je je hoofd vrij hebt om echt stappen te maken tijdens onze sessies.

Naslagwerk wat je altijd opnieuw kunt doorlezen
Na je e-mail sessie met mij heb je mijn advies en oefeningen zwart-op-wit zodat je het kunt uitprinten en altijd op je gemak kunt nalezen. Terwijl een mondeling advies (wat je bij een psycholoog zou krijgen) snel vergeten is, vervliegt een geschreven advies niet. Het komt beter binnen en het blijft langer hangen. Bovendien kun je op mijn uitgeschreven advies terugvallen als je even een opfrisser nodig hebt.

Je privacy beschermd

Ben je gesteld op je privacy en wil je niet het risico lopen dat onze email sessies over het internet gaan zwerven? Dat begrijp ik volkomen. Daarom gebruik ik een optimaal veilig email adres van Protonmail voor al mijn klanten die ik persoonlijke coach. Dit is een Zwitserse service die elke email encrypt zodat jouw privacy-gevoelige informatie veilig is en niet gehackt kan worden. Protonmail is de enige email-service ter wereld die zo strikt de privacy-regels toepast.

Makkelijk en goedkoop

Ik bied losse sessies van € 89,00 zodat je nergens aan vastzit. Je houdt zo grip op de kosten en je bent vrij om een nieuwe sessie te kopen wanneer je er behoefte aan hebt.

Slechts €89 per sessie

Stuur me gerust een mailtje als je meer wilt weten of check de veelgestelde vragen over mijn persoonlijke coaching.

Groetjes,
Marisa

P.S. Lees hier de ervaringen van klanten die zich door mij lieten coachen

Sandra Meijer koos voor mijn persoonlijke begeleiding omdat ze hevige angstaanvallen had en daardoor nauwelijks meer de weg op durfde. Na slechts enkele weken persoonlijke coaching via e-mail kon ze weer zonder problemen in de auto stappen. “Marisa’s prachtige, beeldende inzichten gaven mij meer rust. Wat een opluchting! Ik was zo blij dat ik eindelijk uit die maalstroom van gedachten en gevoelens kon komen. Ik kon steeds wat meer loslaten, steeds vrijer gaan leven en eindelijk genieten van de dingen die ik meemaakte.” Maar ook had Sandra zoveel zelfvertrouwen opgebouwd dat ze haar energieverslindende baan opzegde en zonder blikken of blozen een eigen praktijk als kindercoach begon – girl power!!!


Jan van Staey volgde de standaard mindfulness-training, maar paste ’t nauwelijks toe. Op zijn werk ging het niet goed, hij had slapeloze nachten, zelfmoordgedachten, en zocht constant de fout bij zichzelf. “Naast persoonlijke begeleiding heeft Marisa’s mindfulness-aanpak me weer hoop en kracht gegeven. Tegenwoordig kan ik het hoofd beter koel houden en alles vanuit een ander, nuchterder perspectief bekijken. De mensen om me heen zeggen dat ik veel kalmer geworden ben. Nu geloof ik weer in mezelf en ik voel me ontzettend krachtig en strijdvaardig! Ik heb inmiddels een geweldige job in de wacht gesleurd, en dat terwijl mijn tegenkandidaten betere papieren hadden. Ik vind het fijn om weer aan de slag te zijn, maar ik doe ’t nu wel op mijn manier: in mijn tempo en met mijn positieve inbreng en herwonnen enthousiasme.”


Josine Gort vroeg mij of ik haar kon helpen met een vreemd maar ernstig probleem: elke keer als ze met haar man en kinderen op vakantie was, wilde ze meteen na aankomst terug naar huis. Ze bleef de hele vakantie rusteloos en kwam pas weer tot zichzelf als ze weer haar eigen huis binnenstapte. Daarna kwamen de reisgidsen al snel tevoorschijn want… ze is gek op Italië en wil er dolgraag op vakantie! Binnen enkele weken hadden we het lek boven water en sindsdien reist Josine rond alsof het niets is: “In de tussentijd ben ik meerdere keren in Italië geweest met het vliegtuig, maar ook naar andere mooie plekken. Ik heb totaal geen problemen meer om ver van huis te gaan 🙂 Dankzij mindfulness, want ik laat de angst er gewoon zijn mocht deze de kop opsteken en dat gaat goed, dan komt het ook gewoon niet of nauwelijks terug, mooi hoe dat werkt. Marisa, ik lees nog vaak jouw lessen terug, ik leer er nog steeds van!”


Michel Vermeulen had twaalf jaar lang medicatie tegen depressie gehad, maar moest daarmee stoppen waarna hij maandenlang ziek en angstig was geweest. “Mijn grootste overwinning is dat de druk in mijn hoofd, die er bijna constant was, nu volledig weg is. Dankzij jouw aanpak ben ik verschillende diep-ingesleten gewoonten aan het veranderen. Niet makkelijk, en ik ga nog regelmatig in de fout: oordelen, klagen, teleurstelling bijvoorbeeld. Maar ondanks dat ik nog veel moet leren, doet het me goed om hieraan te werken. Ik voel me stukken beter.”


Julie van Rijn had jarenlang therapie bij de GGZ en allerlei psychologen gehad, toen ze met mij in contact kwam. Ze was helemaal verbouwereerd dat ze na één sessie al veel meer inzicht had in haar negatieve gedrag ten opzichte van haar partner. Na enkele sessies zat ze veel beter in haar vel en was ze serieus bezig om haar relatie te verbeteren. “Ik luister nu bewust met aandacht naar mijn man, en dat werkt zo goed dat we sinds kort we weer leuke dingen samen doen. Mindfulness is echt een verademing. Ik had alle hoop opgegeven, maar sinds jouw coaching zie ik het leven weer helemaal zitten.”


Sportschool-eigenaar Christ Vermeer merkte dat hij zijn bijna-volwassen zoon steeds meer wilde beschermen tegen teleurstellingen, vooral als zijn zoon verloor tijdens tennis. Na een verloren match voelde Christ zich down en machteloos, en hij begon tegen zijn zoon’s wedstrijden op te zien. "Mijn psycholoog adviseerde om mindfulness te gaan doen. Ik kwam bij Marisa uit en haar eenvoudige maar oprechte aanpak sprak mij aan. Ik heb haar een mail gestuurd en vanaf dat moment heeft zij mij heel zuivere inzichten gegeven en handvatten die elke dag heel goed toe zijn te passen in jouw eigen vertrouwde omgeving. Met een juiste schop onder je kont geeft zij jou weer inzicht hoe mooi het leven kan zijn. Maar je moet het wel willen en DOEN! Dan kom je er en je krijgt er heel veel moois voor terug. Ik voel mij beter en ik ben een rijker persoon geworden ondanks dat ik het pittig vind, het is het meer dan waard!!"