Super dat je voor mindfulness kiest! Je zult er geen spijt van krijgen.

Al meer dan tien jaar doe ik er alles aan om de power van mindfulness onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

Mindfulness heeft mij een totaal nieuw leven gegeven.

  • Ik ben nu geduldiger, emotioneel evenwichtiger en minder veroordelend.
  • Ik heb eindelijk oprecht plezier in het leven omdat ik alles beter kan relativeren.
  • Ik ga niet meer zomaar uit m’n dak als er even iets onverwachts gebeurt.
  • Ik heb een diep vertrouwen dat alles goed komt… en door dat vertrouwen komt alles altijd goed.

Verrijk je leven…

Wij kunnen zelf ons leven verrijken door bewust gedachten te kiezen die ons een beter, meer ontspannen, aardiger mens maken.

En zo is mindfulness niet alleen goed voor jou, maar ook voor de mensen om jou heen. Als jij lekker in je vel zit, dan heb je innerlijke rust en oprechte aandacht voor je partner, kinderen, ouders, buren en collega’s. En daar profiteren zij allemaal van.

… en de maatschappij

Ik ben ervan overtuigd dat we met mindfulness onze maatschappij prettiger en veiliger maken.

Want geduldige, evenwichtige en vriendelijke ouders helpen hun kinderen om ook geduldige, evenwichtige en vriendelijke mensen te worden.

Een doel dat het waard is om elke dag mee bezig te zijn.

Daarom schrijf ik zoveel over de power van mindfulness

• Boeken

Ik heb twee mindfulness bestsellers geschreven, Haal meer uit je leven met mindfulness en z’n opvolger Haal meer uit je dip met mindfulness… die ook in het buitenland een succes zijn.

Tussen de bedrijven door herstructureerde, redigeerde en herschreef ik het boek van mijn mindfulness-trainer, dat ook een grote hit werd.

Ik heb Faith and Fearlessness, een Engelstalige historische roman, geschreven waarin mindfulness (natuurlijk) een grote rol speelt.

• Cursussen

Mijn online platform Growing Mindfulness, boordevol mindfulness tips en inzichten, trekt jaarlijks maar liefst 200.000 bezoekers.

Mijn digitale mindfulness-cursus Karma Kickstart, mijn unieke mindfulness relatie-cursus Happy Harmony en mijn mindfulness onderhoudsservice Marisa’s Mindfulness ABC zijn al door meer dan 5.460 mensen gevolgd die mijn werk als zeer positief beoordelen, en dat aantal is alsmaar groeiende.

• Santé, GezondNu, ZiN en vele andere nationale media

Omdat ik artikelen en advies van hoge kwaliteit bied, werken redacties van Margriet, Santé, ZiN, Nouveau, Yoga International en GezondNu graag met mij samen. Ik schrijf mijn guest posts altijd gratis omdat ik het belangrijk vind om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier bewust te maken van mindfulness.

Daarnaast begeleid en coach ik elke week cliënten op individuele basis zodat zij op een natuurlijke, mindful manier positieve veranderingen in hun leven kunnen doorvoeren.

Ik beantwoord altijd elke vraag over mindfulness die mensen mij mailen, waar ik altijd zeer verbaasde en hartverwarmende reacties op krijg 🙂

• In De Flow Van Mindfulness

En ik heb m’n e-boek In De Flow Van Mindfulness geschreven voor als je toe bent aan mindfulness en wilt weten of mijn down-to-earth aanpak wat voor jou is.

Dat e-boek zal inmiddels in je inbox liggen, ik hoop dat het je inzicht geeft in de kracht van mindfulness en hoe mindfulness ook voor jouw leven een verrijking kan zijn.

In het e-boek vind je een code die je recht geeft op 20,00 euro korting als je mijn e-cursus Karma Kickstart wilt doen.

Jouw 20 euro kortingscode is: XLPQ2RA

Om je te helpen bepalen of Karma Kickstart wat voor jou is, heb ik een handig overzichtje gemaakt.

De e-Cursus is natuurlijk veel completer dan het gratis e-boek!

Je hebt niets te verliezen… behalve je stress

garantie-245px

1. Niet-goed-geld-terug-garantie

Als je je na het volgen van mijn unieke e-cursus niet opvallend beter voelt, dan krijg je gewoon je geld terug.

2. Unieke aanpak om mindfulness snel aan te leren

Met mijn methode merk je al binnen een week het positieve effect, omdat je mijn oefeningen kunt toepassen op eenvoudige taken die je op een dag doet. Zo oefen je meteen elke dag, zonder dat ’t je extra tijd kost. Deze manier van leren garandeert dat mindfulness snel een gezonde gewoonte wordt.

Reageer snel

Dit aanbod is slechts 3 dagen geldig, daarna is je korting verlopen. Kijk hier voor meer informatie en vergeet niet je 20 euro kortingscode te gebruiken!

Je kortingscode is: XLPQ2RA


features

Wil je meer weten wat Karma Kickstart voor je kan doen? Klik dan hier.

Ik hoop je snel welkom te heten!
Marisa

Enkele positieve reacties

Ben blij dat ik de stap genomen heb om Karma Kickstart aan te schaffen want ik zie dat de oefeningen heel praktisch zijn. Ik hoef er geen Boeddha voor te worden, maar kan het in mijn dagelijks leven inpassen. Heel prettig!
–Hetty van Asch

De mindfulness tips zijn iedere keer weer een cadeautje om ze te lezen op mijn mail!
–Janneke Nieboer via Growing Mindfulness Facebook Page

Ik ben heel erg blij dat ik de kans heb gegrepen om mee te doen met je Karma Kickstart e-Cursus. Heel erg bedankt voor zo’n uitgebalanceerd geheel van oefeningen en tips.
–Christel

Fijne methode, met werkboek om bewuster je leven te leiden ipv lijden. Dankjewel Marisa!
–Miranda van Oers via Growing Mindfulness Facebook Page

Hoi Marisa, in de afgelopen week voelde ik me niet erg lekker. In plaats van dat als excuus te gebruiken om je e-mail oefeningen niet te doen, heb ik dat verdoofde gevoel in mijn hoofd juist van een afstandje geobserveerd. Dat werkte erg goed! Dus zo heb ik toch geoefend, tot volle tevredenheid. Bedankt!
–Peter

Karma Kickstart heeft me goed geholpen en ook de coaching-mails deden goed hun werk want een mens hervalt al snel in zijn oude gewoontes!! Ik probeer in ieder geval om iedere dag mindful te zijn!!
–Claire Bellengé via Growing Mindfulness Facebook Page

Lees hier meer reviews