Ontvang het gratis e-boek over mijn praktische mindfulness + toegang tot honderden inspirerende artikelen vol tips

Mijn website Growing Mindfulness staat vol met interessante artikelen over het cultiveren van mindfulness en hoe jij er in je dagelijks leven veel profijt van kunt hebben.

Niet alleen ik schrijf artikelen voor deze website, maar ook andere health-professionals leveren regelmatig een mooi artikel aan om hun waardevolle kennis en inzichten met jou te delen.

Als je door m'n blog bladert, dan zul je zien dat ik me er niet bepaald makkelijk van af maak door oppervlakkige stukjes met 'tips' te posten die je zelf ook nog wel had kunnen verzinnen 😄

Onorthodox

Ik ben schrijver, journalist en bestselling auteur van beroep, en daarom:

  • schrijf ik alleen authentieke artikelen – je vind hier geen luie vertalingen van anderman's stukjes
  • zijn de meeste van mijn stukken zo'n 2.500 tot 3.000 woorden lang, omdat er ruimte nodig is om het betreffende mindfulness-principe uit te leggen (en ik houd gewoon enorm van schrijven!)
  • biedt elk artikel je een goed en makkelijk uitvoerbaar advies, wat vaak onverwacht onorthodox is en wat je nergens anders zult tegenkomen

Kortom: je zult al lezende merken dat je aan elk van mijn artikelen echt wat hebt.

Vrij van irritante reclame

Het valt misschien niet op, maar zoals je ziet staat er  t o t a a l  geen reclame op mijn website. Alhoewel het tonen van advertenties een standaard manier is om geld aan je website te verdienen, doe ik dat bewust niet omdat ik reclame op websites enorm storend vind – als voormalig copywriter vind ik de huidige online advertenties zo fantasieloos en misleidend, dat ik die rommel strikt buiten de deur houd.

Maar omdat het schrijven van goede artikelen veel inspanning en tijd kost (elk artikel is zo'n zes A4-tjes lang als je 't zou uitprinten) ga ik in de nabije toekomst een aantal van mijn artikelen afschermen en aanbieden aan alleen abonnees: mensen die bereid zijn om een klein bedrag per maand voor de inzichten en adviezen in mijn artikelen te betalen en mij op die manier te steunen, zodat mijn website advertentie-vrij kan blijven.

Nu nog gratis, dus maak er lekker gebruik van

Voor nu staat alle informatie in mijn website gratis tot je beschikking, dus doe er lekker je voordeel mee.

En omdat we het nu toch over gratis hebben, wil ik je ook uitnodigen om mijn e-boek In De Flow Van Mindfulness gratis te downloaden.

In dit e-boek leg ik je alles uit over mindfulness en waarom mijn meditatie-vrije aanpak veel beter werkt voor mensen als jij en ik, die een druk leven leiden met een gezin, een carrière, hobbies en tal van andere sociale bezigheden en domweg geen tijd hebben voor ingewikkelde oefeningen en meditaties.

Als je geïnteresseerd bent in makkelijk toepasbare mindfulness waar je echt wat aan hebt, download dan mijn gratis e-boek, en snuffel lekker rond in mijn enorme archief van inspirerende artikelen.

Gratis mindfulness e-boek voor jou — Download nu
Als je stress beu bent en meer kleur en plezier in je leven wilt hebben... lees dan hoe dat makkelijk te doen is.