Het valt misschien niet op, maar zoals je ziet staat er  t o t a a l  geen reclame op mijn website. Alhoewel het tonen van advertenties een standaard manier is om geld aan een goedbezochte website als deze te verdienen, doe ik dat bewust niet omdat ik reclame op websites enorm storend vind – als voormalig copywriter vind ik de huidige online advertenties zo fantasieloos en misleidend, dat ik deze strikt buiten de deur houd.

Mijn website is een plek waar je rust en inspiratie vindt. Deze ruimte is voor jou en mij... daar pas geen commerciële marktplaats bij.

Maar omdat het schrijven van goede artikelen veel inspanning en tijd kost (elk artikel is zo'n 6 A4-tjes lang als je 't zou uitprinten) en ik er nog niet achter ben hoe ik van de wind kan leven :-) zou ik het waarderen als je mijn inspanningen wilt steunen.

Voor een bedrag dat je zelf mag bepalen, blijft al het goede van mindfulness hier lekker advertentie-vrij.

Je krijgt in ruil daarvoor toegang tot exclusieve inzichten en adviezen die ik schrijf maar alleen toegankelijk zullen zijn voor donateurs zoals jij. Bovendien krijg je als gewaardeerd lid ook een korting op mijn e-cursussen.

Doe je mee? Vul dan een bedrag naar keuze hieronder in om je bijdrage te doen en een mindful leven voor jezelf en anderen te steunen. (Je krijgt als dank zelfs een leuk e-boekje met 10 tips om je stress te verlagen).