Verkrijgbaar in de boekhandel.
Uitgeverij Meulenhoff / Boekerij

Haal Meer Uit Je Dip Met De Power Van Mindfulness- Marisa Garau

Wanneer je carrière hopeloos is vastgelopen, je relatie haar beste tijd heeft gehad of je gezondheid te wensen overlaat en je elke ochtend met een zwaar hart naar de badkamer sloft, dan wil je maar één ding: zo snel mogelijk terug naar die goede oude tijd waarin het leven je zorgeloos toelachte. Want je wilt je niet ongelukkig voelen en je afvragen waar je het eigenlijk allemaal voor doet. Dus wring je je in duizend bochten om je dip te kunnen dumpen en krampachtig mooi weer te blijven spelen. En dat is jammer. Want je hebt het misschien niet door, maar een hardnekkige dip is het beste dat je kan overkomen!

In dit boek werpt Marisa Garau een geheel nieuw licht op de dip en de waardevolle lessen die deze ongenode gast met zich meebrengt. In haar zo kleurrijke taalgebruik neemt Garau de lezer mee langs de ogenschijnlijke oorzaken van de dip, waarbij boosdoeners als inefficiënte denkpatronen en contraproductieve reacties zonder pardon ontmaskerd worden. Vervolgens biedt zij een uitermate praktische handleiding om het beste uit de dip te halen.

Met dit boek kun je als lezer direct aan de slag dankzij Garau’s Brinta Voor Het Uitgeputte Brein, waarin haar zorgvuldig samengestelde mix van mindfulness-oefeningen en levensverrijkende houdingen een einde maakt aan egogedomineerd denken en doen, en zo de kans op hart- en zielziekten aanzienlijk doet afnemen.

Garau is bepaald geen zachte heelmeester en heeft een broertje dood aan symptoombestrijding. Daarentegen spoort zij je aan om moedig te zijn, diep naar binnen te kijken, minder nobele drijfveren te ontmantelen en nare eigenschappen bij het grofvuil te zetten. Als je bereid bent door de zure appel te bijten en jezelf rigoureus in de verbouwing te werpen, dan biedt dit verfrissende boek je een onverwacht schitterend licht aan het einde van de tunnel!

Haal Meer Uit Je Dip Met Mindfulness

€17,99 – Verkrijgbaar bij Bol.com →

BEKEND VAN ONDER MEER:
Media waarin Marisa verscheen als mindfulness deskundige