Tip voor een mindfulness-film nodig?

Op dit moment brengt Cinemien de mindfulness-film Walk With Me in de Nederlandse bioscopen, een prachtige documentaire over mindfulness, het leven van Thich Nhat Hanh en Plum Village.

Walk With Me is een cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester centraal staat.

De Britse film, ingesproken door Benedict Cumberbatch, is gemaakt door Marc J. Francis en Max Pugh die Thich Nhat Hanh en de monniken in zijn leefgemeenschap Plum Village drie jaar lang hebben gevolgd.

Om Walk With Me en andere conscious films onder de aandacht te brengen bij een groot publiek, heb ik met veel plezier een blog-bijdrage geleverd aan innergy.world waar je een mooie selectie van inspirerende artikelen, events en on-demand films vindt.

Veel lees- en kijkplezier,
Marisa ×

Hier een voorproefje van de mindfulness-film Walk With Me: